www.kadett.cz    www.opelastra.cz
Než zadáte dotaz do technické poradny, ujistěte se, že jste si přečetli FAQ - ČASTO KLADENÉ DOTAZY.

* Toto fórum slouží jako technická poradna pro vozy OPEL, pro jiné příspěvky použijte debatu.
* Než se na něco zeptáte, projděte si návody a články na stránkách, nebo použijte vyhledávání tady ve fóru! Spousta problémů se zde už několikrát řešilo.
* Uvádějte u příspěvků typ auta (Astra, Kadett) a označení motoru (C16NZ,C20NE, atd...).
* Adminem tohoto fóra je Standa. Moderátoři: Brouček, Vendys.
1. Obecné :  Technická poradna   názory, rady, dotazy 
Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2
Re: Opel servisní prohlídka za 99kč
Autor: Milan.st (IP zapsáno)
Datum: 31.10.2007 08:33

Tak jsem uskutečnil tu zimní prohlídku. Ochota na úrovni, ale lepší tasit tak pětilitr hned ve dveřích. Po té co jsem odmítl dolití jejich oleje se slovy "mám svůj" mě za tu drzost nechal čekat, a to bylo auto už tak 20 min hotové a papíry na stole. Nicméně překvapilo mě, že proběhla i kontrola tlaku v rezervě, protože ventilek byl holej a teď tam je čepička a nemrzka má fakt -30°C. Tlumiče mezi 73 - 75%. Takže asi tak.

1,6 16V
X16XEL

Re: Opel servisní prohlídka za 99kč
Autor: mikeš (IP zapsáno)
Datum: 31.10.2007 09:13

To souhlasím, taky jsem pociťoval, že jako chtít za 99 kaček zkontrolovat deset let staré auto je drzostsmiling smiley. Ale opravu u nich mě kupodivu nenabídli.
To Milan.st: Tak nevím, ale mě si do kufru asi netroufli lézt, věci tam byly tak jak bylysmiling smiley

Re: Opel servisní prohlídka za 99kč
Autor: Brouček (IP zapsáno)
Datum: 01.11.2007 16:42

Tak dnes prodělala vekina taky prohlídku v HK Partner a nadmíru je spokojená. Dokonce našly i prasklou žárovku v zadním nárazníku na osvětlení SPZ. Vše zkontrolováno doplněno.I pneu dohustily. Dále zjistily že v servu je dost zasr..... olej, tak zavolaly a poptaly se jestli ho mají vyměnit. Prostě spokojenost

Zdraví Brouček
Vectra A sedan C25XE modrá metalíza - minulost
Vectra C sedan Z18XE zelená metalíza - součastnost

Re: Opel servisní prohlídka za 99kč
Autor: Rom@n (IP zapsáno)
Datum: 02.11.2007 19:33

Tak i já jsem byl dnes na před zimní prohlídce u Opelu - Euro Car Vik Liberec, dle kontroly je stav a všechny náplně v mém kadettu pořádku, tak že všem vřele doporučuji.

Re: Opel servisní prohlídka za 99kč
Autor: Láďa (IP zapsáno)
Datum: 03.11.2007 21:29

V pondělí jdu taky na prohlídku - ale ne do Opelu a ne dobrovolně. Končí mi STK, tak jdu zkusit štěstí.Snad se taky dozvím že je všechno v pohodě. Jsem si ale skoro jistej, že ji neodfláknou :-)

Re: Opel servisní prohlídka za 99kč
Autor: oplik.jenik (IP zapsáno)
Datum: 11.11.2007 15:22

no nečetl jsem to celé, ale tady v praze 95% servisů značkových vás na dílnu nepustěj!!!
jezdim s firemnima autama a vždy mě vysvětlili že jde o mou bezpečnost že na dílnu se nesmí, že vše mi ukaže a vysvětlí příjímací technik

Re: Opel servisní prohlídka za 99kč
Autor: Láďa (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2007 16:43

Já ne dílně u STK bohužel byl a mám ještě cca 20 dní na to abych za 50Kč udělal z "technicky nezpůsobilého" vozidla "technicky způsobilé". Čert aby to vzal - buď mi teče nádrž nebo odešla hadička od čerpadla k filtru - prima přístup a ještě lepší počasí a opustil mě chladič. Jestli se alespoň trochu neoteplí, tak mě čeká nějaký servis :-(

Re: Opel servisní prohlídka za 99kč
Autor: Mijo (IP zapsáno)
Datum: 30.11.2007 12:47

Taky se podelim o jednu zkusenost. Auto jsem odvezl s tekouci kapalinou do HK partner v Praha-Repy s tim, ze chci odstranit ten unik a zaroven servisni prohlidku,dal jsem to tam v utery. Jeste ten den mi volali, ze tece olej tesnenim pod vanou a pod vikem. Oprava za 2700,-Kc. Jinak je vse ok. V patek jsem si prijel pro auto a jel jsem pro pritelkyni do prace cca 20km a koukam, ze se mi kouri z motoru. Dojel jsem z5 do servisu a bylo mi receno tesneni pod hlavou, muj argument, ze to tece presne v tom miste, ktere jsem jim popsal, ze to tam unika nikoho nezajimal. Odhad ceny 8000,-Kc. Takze auto po servisni prohlidce s nahlasenou touto zavadou a ja, kdybych jel nekam dal, tak ho zadru, kdybych si toho nevsiml. Na vikend mi pujcili nahradni vuz, ale jen do nedele. Ve stredu melo byt hotovo, bylo mi receno, ze nevi, zda to stihnou, stavil jsem se tam a samozrejme, ze nebylo. Bylo az ve ctvrtek. Ve ctvrtek si prijdu pro auto, opet mi rikaji, ze je v poradku, sednu do nej a nejde nastartovat. Mechanik to nastartoval asi po 5ti minutovym drzeni starteru. Zajel do dilny, to budou prepadovy hadicky, vraceli jsme puvodni a berou vzduch. Ok, vymenili je, jeste jsem se pro jistotu ptal jestli rano nastartuju a nebude problem, ze mam dulezitou schuzku, jojo, vsechno bude v pohode. Rano samozrejme nic. To uz me hodne vytocili, navztekane jsem se tam priritil, dal jim klicky, ze to nejde. Dali mi nahradni auto, samozrejme vratit s plnou nadrzi, dopoledne mi volali, ze odesla zhavici svicka a ze ji vymenili a vecer si muzu prijet. Takze kdyz to shrnu, tak mi auto uz 2x vratili, ze je v poradku a ja jim ho 2x vratil, protoze nejede. Opravdu se bojim v jakem stavu mi to dneska vecer vrati. Jinak na to, ze jsem jim tam nechal 10500,-Kc opravdu super. Tento servis uz nikdy vic.

Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Spam prevence:
Prosím, opište tento kód. Toto opatření slouží k blokování automatických robotů, které vkládají spam (nevyžádané reklamy).
 ********  **     **   *******   ********        ** 
 **    **  ***   ***  **     **     **           ** 
     **    **** ****  **            **           ** 
    **     ** *** **  ********      **           ** 
   **      **     **  **     **     **     **    ** 
   **      **     **  **     **     **     **    ** 
   **      **     **   *******      **      ******  
Powered by Phorum.