www.kadett.cz    www.opelastra.cz
Než zadáte dotaz do technické poradny, ujistěte se, že jste si přečetli FAQ - ČASTO KLADENÉ DOTAZY.

* Toto fórum slouží jako technická poradna pro vozy OPEL, pro jiné příspěvky použijte debatu.
* Než se na něco zeptáte, projděte si návody a články na stránkách, nebo použijte vyhledávání tady ve fóru! Spousta problémů se zde už několikrát řešilo.
* Uvádějte u příspěvků typ auta (Astra, Kadett) a označení motoru (C16NZ,C20NE, atd...).
* Adminem tohoto fóra je Standa. Moderátoři: Brouček, Vendys.
1. Obecné :  Technická poradna   názory, rady, dotazy 
Dovoz Astry z D
Autor: Lukin (IP zapsáno)
Datum: 27.04.2008 08:54

Najde se nekdo kdo dovazi auta z D? nebo znate nekoho koho byste mohli doporucit ? jednalo by se mi o dovezeni nejake zachovale Astry F z Nemecka, chtel bych pozjistovat co by cela ta sranda stala, jako kolik se ucuje za dovozovy kilometr, co za prihlaseni apod. taky jestli si muzu nejaky kousek vyhlidnou na inzerci a ten mi omrknou a popripade dovezou, nebo dovozce ma v D stale konexe, zkratka rad bych si o tom pokecal.

Re: Dovoz Astry z D
Autor: Standa (IP zapsáno)
Datum: 27.04.2008 09:49

Ja se mozna blbe zeptam, proc chces opet kupovat AstruF? A pokud to chces tahat z D, urcite by se vyplatila minimalne AstraG, uz je to auto prece jen trosku jinde.

Re: Dovoz Astry z D
Autor: joop (IP zapsáno)
Datum: 27.04.2008 14:41

Pokud chces koupit zachovalou Astru F, tak si myslim, ze je zbytecny to komplikovat nejakym dovozem z D, kdyz i po ceskych bazarech se da sehnat plno perfektnich kousku. Astra F neni auto, ktery by bylo predmetem nejakych čorek nebo neceho podobnyho, takze jich muzes najit fakt spoustu v perfektnim stavu a to v cene cca 50 000kc, coze je super.

Re: Dovoz Astry z D
Autor: Lukin (IP zapsáno)
Datum: 27.04.2008 18:02

No prave o to jde, z bazaru.. mame jedno Fko doma ktere bylo dovezeno do AAA Praha z D a je to opravena bouracka.. ma sice cistopis ale proste to jde okem poznat a tim padem to neni ono, navic je to 1.6 8V je dosts malo na astru sad smiley a na ceskych inzercich v cenove kategorii 50-60tis proste neni nic uchazejiciho, a napr. na mobile.de se vali i 1.8 16V sport v 5dv. verzi.. ale hold kdyz se to nevyplaci tak nic no smileys with beer

Re: Dovoz Astry z D
Autor: joop (IP zapsáno)
Datum: 27.04.2008 19:28

Ja mam teda taky ten 8v a naprosta spokojenost. Na zavodeni to proste neni, ale odvdeci se zase spolehlivosti a velmi slusnou spotrebou:-)

Re: Dovoz Astry z D
Autor: jiří vališ (IP zapsáno)
Datum: 28.04.2008 19:20

Ted jsem koukal na mobile.de a k mému překvapení 12 let stará Astra F běžně za 3000 EU !!! Jestli chceš necham Ti tu moji,r.v. 2000,1.6,16v,všechnu Ti o ní řeknu a za 65000 Kč a budeš určitě spokojen,ale vážně ,uvažuji o dovozu auta z Německa.Kdyby se dali dohromady 3 zájemci ,doma si vyberou auto, ,společně si najmout kluka co se vyzná v bazarech,umí sjednat slevu(je to běžné při vývozu z Německa),ví co a jak na úřadech,samozřejmě umí německy,všechny papíry pro všechny tři by vyřídil za předem stanovenou cenu,rozložily by se náklady na dopravu atd.Má někdo stejný záměr? Mimochodem zadej si DOVOZ AUT Z NĚMECKA
a tam máš všechny informace o které jsi žádal.

Re: Dovoz Astry z D
Autor: Lukin (IP zapsáno)
Datum: 29.04.2008 13:47

diky, odpovezeno mailem winking smiley



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Spam prevence:
Prosím, opište tento kód. Toto opatření slouží k blokování automatických robotů, které vkládají spam (nevyžádané reklamy).
  *******   **     **  **      **   *******   **     ** 
 **     **  **     **  **  **  **  **     **  ***   *** 
        **  **     **  **  **  **  **     **  **** **** 
  *******   *********  **  **  **   ********  ** *** ** 
        **  **     **  **  **  **         **  **     ** 
 **     **  **     **  **  **  **  **     **  **     ** 
  *******   **     **   ***  ***    *******   **     ** 
Powered by Phorum.