www.kadett.cz    www.opelastra.cz
Než zadáte dotaz do technické poradny, ujistěte se, že jste si přečetli FAQ - ČASTO KLADENÉ DOTAZY.

* Toto fórum slouží jako technická poradna pro vozy OPEL, pro jiné příspěvky použijte debatu.
* Než se na něco zeptáte, projděte si návody a články na stránkách, nebo použijte vyhledávání tady ve fóru! Spousta problémů se zde už několikrát řešilo.
* Uvádějte u příspěvků typ auta (Astra, Kadett) a označení motoru (C16NZ,C20NE, atd...).
* Adminem tohoto fóra je Standa. Moderátoři: Brouček, Vendys.
3. Elektrika :  Technická poradna   ECU, osvětlení, přístrojová deska, čidla 
Lambda-Kdo pomůže? (OV)
Autor: Tom-zahr (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2005 15:58

Zdavím všechny "kadeťáky" především z OV. Mám takový menší problém: potřebuji totiž dát dokupy svého "káďu" (r.v. 90) 55KW, sedan. A potřebaval bych i odpojit tu podělanou lambdu (nefunkční)- dle návodu na tomto webu... Já jsem zahradník a na to si netroufám :-) a vůbec potřeboval bych, aby ho někdo, kdo tomu vážně rozumí (nejlp. nějaký "kadettista") zkontroloval a podíval se co je třeba atd. Takže hledám někoho, kdo je z OV, rozumí kadettům a chtěl by si vyzkoušet, co všechno umí a při tom by mi za nějaký ten slušný peníz pomohl. Předem dík všem co se ozvou. Jinak ostatním přeji hezký den a Kadettům zdar! :-)



Příspěvek upraven (08. 05. 2005 18:11)

Re: Lambda-Kdo pomůže? (OV)
Autor: Petr F (IP zapsáno)
Datum: 08.05.2005 21:42

Hmmmm, zvláštní nabídka:-))

Re: Lambda-Kdo pomůže? (OV)
Autor: vrabi (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2005 05:22

nechci být špatný prorok, ale zadarmo těžko někoho seženeš a cena téhle úpravy většinou přesahuje cenu nové lambdy (1100,-), takže by možná stálo za úvahu koupit novou sondu

Re: Lambda-Kdo pomůže? (OV)
Autor: Tom-zahr (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2005 07:11

Dík chlape za info, ale kdo řekl, že to chci zadarmo?! V jednom z posl. řádků tam píši: kdo by mi za slušný peníz pomohl... = že mu to vcelku slušně zaplatím... O.K.? :-) Nejsem žádná socka... :-) a zadarmo ani kuře nehrabe... smiling smiley Ale dík za info-jeste se poptám známého na tu cenu lambdy a když tak ji teda jen nechám vyměnit... Dikec.

Re: Lambda-Kdo pomůže? (OV)
Autor: vrabi (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2005 07:48

já jsem to myslel tak že se spíš vyplatí ta lambda než ta úprava, běžná cena lambdy (druhovýroba) je těch 1100,-, u opla stojí asi 3500,-

Re: Lambda-Kdo pomůže? (OV)
Autor: Tom-zahr (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2005 08:21

Jo, dík. Ale jen bych teda ještě potřeboval vědět, jakož to lajk, co to znamená ta (druhovýroba)? Někde jsem četl, že ta nová lambda stojí kol. 2.600Kč... a kde se dá ta lambda (druhovýroba) sehnat? Jinak, krom te lambdy bych potřeboval, aby se na toho mého káďu jen tak, někdo kdo tomu rozumí a ví, co má hl. hledat, podíval a řekl, co je třeba atp... . V každém servise mi totiž řeknou něco jiného a vím, že to jsou povětšinou jen hypotézy, a jde vidět, že s těmi kadetty moc zkušeností nemají. Tzn., že neznají ty tzv. "vychytávky", které zná už asi většina "kadettistů".
Dík za odpověď!

Re: Lambda-Kdo pomůže? (OV)
Autor: vrabi (IP zapsáno)
Datum: 09.05.2005 08:40

Druhovýroba znamená že součást není vyrobena (dodána) výrobcem vozu nýbrž většinou někde v asii v neznámé továrně, např. veškerý sortiment autokelly je druhovýroba, takže když se zeptáš v jejich prodejně tak ti to objednají, jinak by jí měl mít na www.zraly.cz a posílat i na dobírku, u zralýho aspoň víš že to není úplnej šmejd. Když se stavíš na srazu a chytíš mě tam tak ti můžu auto zkouknout.



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Spam prevence:
Prosím, opište tento kód. Toto opatření slouží k blokování automatických robotů, které vkládají spam (nevyžádané reklamy).
  ******    *******   **    **  **    **   *******  
 **    **  **     **  ***   **   **  **   **     ** 
 **        **     **  ****  **    ****    **        
 **         ********  ** ** **     **     ********  
 **               **  **  ****     **     **     ** 
 **    **  **     **  **   ***     **     **     ** 
  ******    *******   **    **     **      *******  
Powered by Phorum.