www.kadett.cz    www.opelastra.cz
Než zadáte dotaz do technické poradny, ujistěte se, že jste si přečetli FAQ - ČASTO KLADENÉ DOTAZY.

* Toto fórum slouží jako technická poradna pro vozy OPEL, pro jiné příspěvky použijte debatu.
* Než se na něco zeptáte, projděte si návody a články na stránkách, nebo použijte vyhledávání tady ve fóru! Spousta problémů se zde už několikrát řešilo.
* Uvádějte u příspěvků typ auta (Astra, Kadett) a označení motoru (C16NZ,C20NE, atd...).
* Adminem tohoto fóra je Standa. Moderátoři: Brouček, Vendys.
6. HiFi :  Technická poradna   rádio, reproduktory 
Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2
Re: Repro k novému rádiu
Autor: Milan x18xe (IP zapsáno)
Datum: 01.06.2006 08:04

Ja mam vse sony + vzadu v platu basaky 2x30cm sony 250wat sinus kazdy.
A jinak ostatni vse origo co se davalo do opla to je ve predu ve dverich stredobas + nahore v zrcatku vyskac a vzadu vedle plata sirokopasmovej
Vse jsem to vymenil za sony ve stejnych velikostech a ted s tim jezdim dusat na ty tuning srazy zavodniku a koukam jak kluci koukaji...:-))
Samo ze to musis dopovaz silnym zesakem a kapacitorem.

Takze ted kdyz polozim mobil na strechu odskaze na zem...samovolne. :-))
Jinak to zere nejakych 50amper takze kdyz jedu (hraju necelou hodku uz neodjedu) :-))

Jo k tomu radiu ti doporucuji PANASONIC rada 3300 super cena a ma vystupy na zesaky.

Re: Repro k novému rádiu
Autor: N@Plech (IP zapsáno)
Datum: 01.06.2006 10:43

Zas až takové výkon mět nemusim. Zesilovače a kapacitory ani neplánuju. Stačí když mně bude rádio příjemným společníkem na cestu a když se mi bude líbit nějaké song, abych se nemusel v hlasitosti omezovat chrochtáním a mohl si ho náležitě vychutnat. Už jsem objednal ty Magnat BP 2160 a asi zitra pro ně pojedu. Tak doufám, že nebudu sklamané :-)



-=Kadett 1,3 r.v. 1989=-
-=C13N=-

Re: Repro k novému rádiu
Autor: Ivico (IP zapsáno)
Datum: 26.09.2006 10:49

Pokud si přečteš původní příspěvek, tak ho celkem nezajímá, od které hudební skupiny máš instalovalovanou v autě aparaturu, jen chtěl poradit, jaké a jak vyměnit repráky, za malé náklady slušnou kvalitu.
Někteří se předhánějí, co že mají za "dělo" v autě, dobré by ale bylo také uvádět, jaké auto a v jakém stavu ho kdo má. Není nic směšnějšího, než když je autohifi dražší než samotné auto. Bylo by vhodné dodat, že někteří zřejmě musí investovat do výkonu autohifi, aby dokázali "přeřvat" vlastní motor. Ti, kteří se musí podívat na palubku, zda mají nastartováno, těm stačí vybavení za rozumnou cenu.
Mojí (Renault) Lagunku jsem koupil bez muziky a řešil co dál. Jelikož jsem již "páprda" s rodinou, vnoučaty a opravuji dům, finance byly omezené. Volba padla na rádio s CDR, a to buď PIONEER, nebo JVC. Zvítězilo JVC KD-G322 (MP3 a WMA, ID3tag a ovl. pod volant, MOSFET 4x50W), jako přední komponentní repro je PIONEER 120W, jako zadní koaxiál DEX 130W. Všechno na 165cm, antivibračním molitanem podložené repra, zpětný akustický tlak vyřešen podlepením repra těsnící páskou. Lagunka Baccara již měla z výroby ve dveřích polené antivibrační fólie 2mm, ale i s ní by to nevyšlo o moc dráž. Zadní repra nejsou v platu, jelikož to rodina používá jako odkládací prostor. Všechno běhá na 40-23000Hz, nic nedrnčí a bysy jsou vcelku dobré. A to i na 2/3 výkonu, což je asi 33W na kanál.
Samotné náklady: rádio 2790,- Kč, přední Pioneer 1 180,- Kč, zadní DEX 790,- Kč, molitan, těsnění a nové kabely 400.- Kč. Celkem 5 160,- Kč.
Pro ty kteří už drahnou chvíli ohrnují nos. Mám v rodině dva synovce, kteří investovali do autohifi částku dvakrát a více větší. Já sám a většina mých příbuzných jsou muzikanti a při poslechových testech PŘI NASTARTOVANÉM AUTĚ a PŘI JÍZDĚ jsem vyšel jako vítěz já. Přiznám, že v "deci-belech" jsem jim nedokázal konkurovat a několikanásobně mě dokázali přehlušit 400W zesilovačem. Jóóó, ono by to chtělo zřejmě nové auta. Na požitkový poslech mám doma celkem dobrého KENWOODA. V autě mi stači výše uvedené. A v době, kdy mi ukradou i tuningové čepičky ventilků kol za 20,- Kč nejsem ochoten mít trvale v autě to, co tady někteří uvádějí.
Příjemný poslech všem přeje Ivan

Jdi na stránku: Předchozí12
Aktuální stránka: 2 z 2


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Spam prevence:
Prosím, opište tento kód. Toto opatření slouží k blokování automatických robotů, které vkládají spam (nevyžádané reklamy).
  *******   ********  ********  ********   *******  
 **     **     **     **        **    **  **     ** 
 **            **     **            **    **        
 ********      **     ******       **     ********  
 **     **     **     **          **      **     ** 
 **     **     **     **          **      **     ** 
  *******      **     **          **       *******  
Powered by Phorum.