www.kadett.cz    www.opelastra.cz
Než zadáte dotaz do technické poradny, ujistěte se, že jste si přečetli FAQ - ČASTO KLADENÉ DOTAZY.

* Toto fórum slouží jako technická poradna pro vozy OPEL, pro jiné příspěvky použijte debatu.
* Než se na něco zeptáte, projděte si návody a články na stránkách, nebo použijte vyhledávání tady ve fóru! Spousta problémů se zde už několikrát řešilo.
* Uvádějte u příspěvků typ auta (Astra, Kadett) a označení motoru (C16NZ,C20NE, atd...).
* Adminem tohoto fóra je Standa. Moderátoři: Brouček, Vendys.
3. Elektrika :  Technická poradna   ECU, osvětlení, přístrojová deska, čidla 
Nemate nekdo autoalarm Mistral?
Autor: Roger (IP zapsáno)
Datum: 12.09.2005 12:31

Nemáte někdo náhodou autoalarm Magicar Mistral? Ozvete si mi na mail, je v kontaktu na techto strankach, diky. Roger

Re: Nemate nekdo autoalarm Mistral?
Autor: vrabi (IP zapsáno)
Datum: 13.09.2005 05:55

mám ho já, už se mi vrátil ze slovenska, zítra jenom nacvaknu zpět jednotku a mělo by snad být vše OK, tak napiš na mail co chceš a já to vyzkouším

Re: Nemate nekdo autoalarm Mistral?
Autor: Goci (IP zapsáno)
Datum: 13.09.2005 06:21

Mistral mám taky, a občas mi zlobí samovolným spuštěním alarmu. Docela nepříjemný když to začne o půlnoci zničehonic houkat.

Re: Nemate nekdo autoalarm Mistral?
Autor: vrabi (IP zapsáno)
Datum: 13.09.2005 07:39

tohle jsem vyřešil stažením citlivosti otřesového čidla, tovární nastavení je moc citlivé a stačí aby kolem projel trabant a auto začne samo houkat, jiný problém jsem neměl, jen jsem díky návodu pro starší verzy alarmu odpálil odpor v imobilizačním okruhu a to mi výrobce uznal jako reklamaci protože jsem to zapojil podle jím dodaného schématu

Re: Nemate nekdo autoalarm Mistral?
Autor: Roger (IP zapsáno)
Datum: 13.09.2005 11:51

No ja nemam problem s citlivosti, houka to opravdu az kdyz zacne s autem manipulovat, staci do nej tuknout, ale mam jinej problem, spatne mi funguje dalkove ovladani a to tak, ze kdyz jsem od auta treba 5m, zmacknu a nic se nestane. Zmacknu potruhy a otevre se to hned. Proste mam pocit, ze to nekdy jaksi neprijme kod a musi se to zmacknout znovu.

Re: Nemate nekdo autoalarm Mistral?
Autor: vrabi (IP zapsáno)
Datum: 13.09.2005 12:12

a dělaj to oba dva ovladače ??

Re: Nemate nekdo autoalarm Mistral?
Autor: Goci (IP zapsáno)
Datum: 13.09.2005 12:21

Taky se mi občas stane, že se mi na poprvý auto neodemkne/nezamkne, tak musim čudlík zmáčknout znova. Ten druhý ovladač jsem nezkoušel. Monžná je slabší baterie (i když mám alarm teprve půl roku), nevim. Možná mačkam málo, ale při sitsku blikne dioda, tak envim. Nějak zvlášť to neřešim.

Re: Nemate nekdo autoalarm Mistral?
Autor: Roger (IP zapsáno)
Datum: 13.09.2005 15:19

Delaji to oba. A taky to treba drzim zmacknuty a odemkne se to az kdyz prijdu primo k autu (ujdu jeste 10m). Pritom vim, ze kdybych to pustil a zmackl, tak se to okamzite otevre. Jindy to otevre hned a z dalky ze se divim ze to vubec slo. Je to divny a nevim jestli je to vlastnost levneho alarmu, nebo jestli mama vadny kus. Kdyby mi tak nekdo pujcil ridici jednotku toho alarmu, tak bych hnedle vedel jak jestli je to normalni.
Predtim jsem mel v Kadettu tu stavebnicku od Flajzara za 900kc a tam to fungovalo suprove, co zmacknuti to zamceni, nemusel jsem to hlidat, proste jsem to zmackl a bylo jedno jestli jsem u auta, nebo uz odchazim a jsem 20m od neho.

Re: Nemate nekdo autoalarm Mistral?
Autor: kumpl (IP zapsáno)
Datum: 28.11.2005 15:49

tak to je bordel. ja mam problem v tom. ze po 3 tydnech funkcosti mi to dela ze d.o. nefunguje. ridici jednotka a nej vubec nereaguje. ani na jeden ani na druhy. sepne to az tehdy kdyz dam d.o. primo k ridici jednotce.pak sepne. takze to musim reklamovat. cim to je?? poradite??

Re: Ten Alarm nestoji za nic
Autor: zofik (IP zapsáno)
Datum: 03.09.2010 09:35

Ja ho koupil pred pul Rokem a jsou s nim velke problemy.Nefunkcnost 10 vterinoveho samouzavreni dverí.Neraguje ani na oteviraní,stojm u auta a nic ,chodim kolem nej a zazrak ,kdyz se otevre.To same nereaguje na otresy.Doslova trisknu s haupnou pod zapnutem alarmu a ani to nepipne.Opravdu tento vyrobek nedoporucuji!

Re: Ten Alarm nestoji za nic
Autor: Martin.picha (IP zapsáno)
Datum: 28.03.2011 18:41

Mam tento alarm asi 3 roky a napojeny i na central, a zatim vubec zadna zavada. Jestli mate namontovano to jejich rele a odpojujete tim zapalovani nebo elektroventil na naftovem cerpadle podle jejich navodu, to zpusobuje to obcasne spusteni alarmu. Jak pisu, plna spokojenost.



Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Spam prevence:
Prosím, opište tento kód. Toto opatření slouží k blokování automatických robotů, které vkládají spam (nevyžádané reklamy).
 ********  **    **  **     **  ********   ******** 
 **    **  **   **   **     **  **     **  **    ** 
     **    **  **    **     **  **     **      **   
    **     *****     **     **  ********      **    
   **      **  **     **   **   **           **     
   **      **   **     ** **    **           **     
   **      **    **     ***     **           **     
Powered by Phorum.