www.kadett.cz    www.opelastra.cz
Než zadáte dotaz do technické poradny, ujistěte se, že jste si přečetli FAQ - ČASTO KLADENÉ DOTAZY.

* Toto fórum slouží jako technická poradna pro vozy OPEL, pro jiné příspěvky použijte debatu.
* Než se na něco zeptáte, projděte si návody a články na stránkách, nebo použijte vyhledávání tady ve fóru! Spousta problémů se zde už několikrát řešilo.
* Uvádějte u příspěvků typ auta (Astra, Kadett) a označení motoru (C16NZ,C20NE, atd...).
* Adminem tohoto fóra je Standa. Moderátoři: Brouček, Vendys.
1. Obecné :  Technická poradna   názory, rady, dotazy 
Jdi na stránku: Předchozí12345Následující
Aktuální stránka: 3 z 5
Re: Co tomu říkáte?
Autor: Standa (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 14:46

To Marselino : Jo jasne, uznavam ze jsem to blbe napsal, melo to bejt - ala Rieger - protoze predpokladam ze by ty penize snad nikdo do toho nevrazil. No a o to hur. Tak ze jsem nebyl daleko od pravdy ze je to KIT CAR. smiling smiley


Btw, muze me nekdo rict, proc se tady ten kluk porad tak rozciluje?? Uz je s tim vazne votravnej. Nekdo mu vzal hracku?? Coze?? Jo jako ja ze jsem mu sahl na hracku...Tak to je jina, to me vazne mrzi, jen nevim co ted bude chudinka delat. Jo vlastne jo, dyt mu bohatej tatinek koupi jinou.

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Xman (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 15:02

Nevím chlapečku kolik Ti je,ale možná i předpokládám,že jsem starší než ty,takže být tebou tak sklapnu,protože kluk jsi možná ještě ty.Každý blbeček v tvých letech se pere za pravdu,tak toho chudáčka malinkýho nechejte prosim Vás být.Na horách prostě na tuning nemají a tak Ti nezbývá nic jiného,než tuzing,vid?

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Brouček (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 15:03

Xman napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Hele,tak musim rict jen vsem co sem pisou a bavi
> se a dekuju nektere za podporu a urcite lidi co
> drbou a pomlouvaji z vlastni zkusenosti by se meli
> trosku ovladati,protože vse se jednou
> vrati,takovym mrskam co nevedi co je co.Vid
> "Brouček"apod,ale nejvice dekuju "tonda",ktzerý
> konečně jako jeden z mála pochopil oč tu vlastně
> běží....Ostatním také děkuju,ale zbytku
> opak,protože s tím ksindlem drží jen proto,že ho
> znají a jsou veliký kamarádi(v mém případě bych
> byl také takový)a jen smazáním tohoto téma se
> ukáže kdo nepřizná svou chybičku,ale avšak ono se
> to tady něco projeví znovu.....Mimochodem mám
> Stando erekci dobrou tak nevim jak ty na těch
> horách,no jo Yety),ale s... na tebe....


Tak se podívej mladej.Nevím kolik je Tě let,ale z tvého krasopidu a vyjadřování bych si dovolil tvrdit, že moc ne,že jsi měl, nebo máš špatné dětství.napadáš tady lidi, kterejm je určitě víc jak tobě, já bych tě mohl určitě dělat tátu.Což si určitě nepřej, protože bys ses choval úplně jinak.
Toto napadání jsi začal pouze a jen ty, a to proto, že nesneseš jiný názor,než máš ty.Slovní výpadky ,urážlivá slova jsi začal a dál pokračuješ také ty.Svůj názor tady může napsat každý bez rozdílu,pokud bude vyjádřen slušnou formou.To že jsi začal sám napadat členy tohoto klubu je holá skutečnost a toto ti již nikdo neodpáře.

Zdraví Brouček
Vectra A sedan C25XE modrá metalíza - minulost
Vectra C sedan Z18XE zelená metalíza - součastnost

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Xman (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 15:12

Můj krasopis,ještě ujde,ale ten tvůj je celkem zajímavýeye popping smileysmiling bouncing smileyJá jsem jen napsal co Standa většinou dělá a to ,že bez rozdílu prostě řekne,jaké to je a ani ho nic nezajímá,prostě on má pravdu a hot smiley.Je tomu v mnoha případech co jsem prolejzal tuto diskuzi.Mnozí by mohli povídat,a že ty se ho držíš jak pes,jen proto,že je to kamarád,tak tady nekecej hlouposti.Snesu názor druhého a nestojím si za svým,ael tak může říci,mě se to nelíbí apod a ne,že je to absolutně nevkusné apod.Tím to mluví už za sebe.Věřím,že si to asi neuvědomil,když to psal,protože byl asi rozčilený,ale dejme tomu a mimochodem by mě zajímalo kolik je Tobě(Já už táta jsem nějakou dlouhou dobu)narozdíl co ty děláš tátu asi své kočce.

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Standa (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 15:15

Tak hele Ty slavnej Xmane, je fajn, ze sis vybral tak peknej NICK (musis bejt vazne nabusenej a vypatlanej jako Rambo) aby si zustal v anonymite, poves me, proc si vubec mezi nas prisel? Prijdes sem a zacnes delat machra az do nebe a nikdo nechape proc a z jakyho duvou.
A uz vubec nechapu, proc SPSS v Odolenej Vode pousti takovy jako ses Ty na Internet. Nevim jestli mas neco spolecnyho se SCORE, nevim jestli ses jenom zacek, nebo ucitel (alespon tak se tu ted chovas), ale jednu dobrou radu Te dam.
Bez si nekam ven vyvetrat hlavu a zacni premejslet jako rozumne myslici a chovajici se clovek, zatim si se moc nepredved.
Vis, mozna Te to jeste nedoslo, ale i pres Internet se lze dopatrat ke komukoliv a neboj, Ty nejses zadna vyjimka ani v priapde, ze si rikas Xman.

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Xman (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 15:26

To bude asi tím,že tu učím a jestli si myslíš,že nevím,že se dá přes net pomoci IP adresy nekoho vypatrat,tak to jsi na tom špatně.Nevím kdo je "score",vím,jen,že toto založil téma založil,aby se jen každý podíval co se dá z toho auta zprasit a jestli je to někdo tady z té školy,tak by mě to zajímalo,ale podle mě to je někdo ze žáků,ale nevím,páč bych asi kecal.Chodí sem spousta žáků po vyučování apod.Štve mě jen to co snad píšu v každé zprávě,stačí jen umět číst,víš?NESTŮJ POŘÁD ZA SVÝM NÁZOREM A PŘIJMI TAKY TĚCH OSTATNÍCH!!!!!!

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Jana-sestra Broučka (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 15:31

Standa a Brouček: Krásný den, přišla jsem z práce a Brouček mi poslal odkaz, abych se po náročném dni pobavila. Pokud Vám mohu poradit, bavte se stejně jako já a říkejte si, že Vás může rozčílit jedině inteligent. A jak jsem vše pozorně četla, tento Xman k inteligentovi má daleko. Takže Vám přeji pěkný zbytek dne.

Re: Co tomu říkáte?
Autor: tonda (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 15:43

to Xman : Musím tě zklamat - nezastával jsem se tebe, ale práva na vlastní názor každého. Zároveň ses mohl poučit, že jakýkoliv názor jde vyjádřit slušně a ne snůškou vulgarit a urážek...

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Brouček (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 15:45

xman: pořád nechápeš o čem se tu bavíme,Jde o to, že jedno se nemusí zamlouvat druhému.Každý má svůj názor,náhled na danou vec.
Ale Ty jsi neunesl názor druhého, protože je to názor jiný.
Nenapsal jsi kolik je ti let, já ti to klidně řeknu, mě je 47,a mít tě po ruce, seřežu te jak psa.To že učíš, jestli teda učíš, to musí bejt pohroma pro ty žáky.Pak se ani nedivím,že ta mládež je taková jaká je.Když je vede do života takovej člověk jako jseš ty.Velmi rád bych jel za tebou na návštěvu a popovídal bych si s tebou o tomto problému z očí do očí, i před tvou třídou.Aspon by dětska viděli, jakej člověk je učí.

Zdraví Brouček
Vectra A sedan C25XE modrá metalíza - minulost
Vectra C sedan Z18XE zelená metalíza - součastnost



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Brouček (17.01.2007 15:47)

Re: Co tomu říkáte?
Autor: přítel (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 15:47

Čus pardi..tak jsem náhodou zavítal na vaše forum..jsem totiž z vašeho sousedního a byl jsem zvědav,tak jsem nakoukl...nedávno jsme u nás řešili něco podobného...ale bylo to víc složitější a náročnější...taky jsem se u toho pěkně zapotil..hihi..u nás to mělo šťastný konec..vyvrcholilo to ještě větším úsilím práce pro klub..což je fajn...jestli můžu říct svůj názor...Xmena zřejmně podráždila Standova reakce tím ,že byla holá a jenom řekl..bléééééé...a nic víc...musím říct ,že to kapku zní arogantně...ale na druhou stranu nechápu Xmena co ho opravňovalo poté vést tuto debatu tímto stylem ,vulgarit a až směšného pubertálního stylu,plné trapných nadávek a osočování...a Stando tobě se celkem divím,že ses do té hry nechal zatáhnout a pokračoval si s ním v jeho hře...já už jsem poučen...už by to vlákno bylo dávno zamklé...jestli jste byli ochotni mě přečíst tak dík..a at se Vám ve Vaší práci daří...Ahoj

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Xman (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 15:56

přítel napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Čus pardi..tak jsem náhodou zavítal na vaše
> forum..jsem totiž z vašeho sousedního a byl jsem
> zvědav,tak jsem nakoukl...nedávno jsme u nás
> řešili něco podobného...ale bylo to víc složitější
> a náročnější...taky jsem se u toho pěkně
> zapotil..hihi..u nás to mělo šťastný
> konec..vyvrcholilo to ještě větším úsilím práce
> pro klub..což je fajn...jestli můžu říct svůj
> názor...Xmena zřejmně podráždila Standova reakce
> tím ,že byla holá a jenom řekl..bléééééé...a nic
> víc...musím říct ,že to kapku zní arogantně...ale
> na druhou stranu nechápu Xmena co ho opravňovalo
> poté vést tuto debatu tímto stylem ,vulgarit a až
> směšného pubertálního stylu,plné trapných nadávek
> a osočování...a Stando tobě se celkem divím,že ses
> do té hry nechal zatáhnout a pokračoval si s ním v
> jeho hře...já už jsem poučen...už by to vlákno
> bylo dávno zamklé...jestli jste byli ochotni mě
> přečíst tak dík..a at se Vám ve Vaší práci
> daří...Ahoj
Jen jsem chtěl říci tondo,že jsi byl prostě jediný kdo to tady asi pochopil a neberu to,ze se me zastavas.Toho se držím sám.



Mimochodem je mi 44 a myslim,ze nejsem od vsech tak mladej.Tak to by mě zajimalo co by jsi mi z oci do oci asi rekl.drinking smileyeye popping smiley

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Luboš X17DTL (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 16:01

to Xman: To ses teda ukázal, já jsem si do teďka myslel, že to píše nějaký týnejdžr, který se chce pobavit. Ale to je vážně síla. A na to, že jsi učitel, navíc ze SPŠS a nezná ani základy psaní na stroji, tak to mě dostalo(viz např. chybějící mezerník za každou čárkou větného spojení).

Re: Co tomu říkáte?
Autor: přítel (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 16:03

Tak už jsem tu nechtěl nic psát..je to vaše věc a musíte si to vyřešit sami..tak jenom vzkaz Xmenovi..pokud ti jr chlapče 44 tak to by ses podle toho měl taky chovat..protože když tě čtu,tak mi to připadá,jako by to psal nevychovaný smrad..tak to jsi mě s těmi lety překvapil

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Brouček (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 16:06

Já na rozdíl od tebe na věřejnosti mluvím slušně, takže to tady nebudu rozebírat.Jen ti řeknu,že bysme moc nemluvili.
Tímto končím tuto diskuzi s tebou,protože to nemá žádnou úroveň.Prostě nesneseš jiný názor,a tvoje obrana je a jen použít urážky, nic jiného.

Zdraví Brouček
Vectra A sedan C25XE modrá metalíza - minulost
Vectra C sedan Z18XE zelená metalíza - součastnost

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Xman (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 16:10

Brouček napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Já na rozdíl od tebe na věřejnosti mluvím slušně,
> takže to tady nebudu rozebírat.Jen ti řeknu,že
> bysme moc nemluvili.
> Tímto končím tuto diskuzi s tebou,protože to nemá
> žádnou úroveň.Prostě nesneseš jiný názor,a tvoje
> obrana je a jen použít urážky, nic jiného.


Také bych se s tebou nebavilyawning smiley
A od kdy zaleží na tom co se kde píše?já vím,že chyby Ti nic neříkají,alethumbs down

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Beruna (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 20:09

[www.sps-souodovoda.cz].

Jestli je to tahle škola tak je tam dost chytrých lidí, ale žádnej Xman tam neučí. A mají tam Odvornou výchovu. Ale jinak jsem taky překvapen věkem.

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Standa (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 21:43

To Beruna : Musis koukat na
[spss.odolenavoda.indos.cz]

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Milanchal kadett c18NE (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 21:53

Ahoj lidi.
Jsem jen mladej teoretik, tak jsem se chtěl jen zeptat. (není to blbej dotaz, fakt mě to zajímá) Mají nějaký význam ty zadní gumy, když má kadett pohon na předek? Nemá to spíš jen brzdící účinek? Já bych tam nejraději narval galusky, kdyby to nevypadalo blbě. grinning smiley Vždyť to musí na vodě dost plavat, pokud tam není nějaký super vzorek. Ta styčná plocha je obrovská (ps: můj laický názor)

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Standa (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 22:02

Zadni pneu Te drzi zadek na silnici, tzn. jednoduse receno, ze cim sirsi, tim mensi je pravdepodobnost, ze prdel ustreli. Samozrejme to nejde do nekonecna smiling smiley
Ano, na vode to je akorat na skodu, ale takovydle auta v desti nevyjizdeji..smiling smiley
Ale jak uz jsem rek, Kadett je nedotacivy auto, tak ze hodne tlusty kola se tam davaji spis jen aby to vypadalo. Mam vzadu 205/50/15 a prdel na suchu se me jeste utrhnout nepovedla..smiling smiley

Re: Co tomu říkáte?
Autor: Milanchal kadett c18NE (IP zapsáno)
Datum: 17.01.2007 22:19

Já mám 165/70/nevímkolik a i když mám kombíka, tak jsem taky ještě za sucha hodiny nedostal. Jen na sněhu a to ještě schválně.

Jdi na stránku: Předchozí12345Následující
Aktuální stránka: 3 z 5


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Spam prevence:
Prosím, opište tento kód. Toto opatření slouží k blokování automatických robotů, které vkládají spam (nevyžádané reklamy).
 **     **  **     **  **    **  **     **  **    ** 
 **     **   **   **   ***   **  **     **  ***   ** 
 **     **    ** **    ****  **  **     **  ****  ** 
 **     **     ***     ** ** **  **     **  ** ** ** 
  **   **     ** **    **  ****   **   **   **  **** 
   ** **     **   **   **   ***    ** **    **   *** 
    ***     **     **  **    **     ***     **    ** 
Powered by Phorum.