www.kadett.cz    www.opelastra.cz
Než zadáte dotaz do technické poradny, ujistěte se, že jste si přečetli FAQ - ČASTO KLADENÉ DOTAZY.

* Toto fórum slouží jako technická poradna pro vozy OPEL, pro jiné příspěvky použijte debatu.
* Než se na něco zeptáte, projděte si návody a články na stránkách, nebo použijte vyhledávání tady ve fóru! Spousta problémů se zde už několikrát řešilo.
* Uvádějte u příspěvků typ auta (Astra, Kadett) a označení motoru (C16NZ,C20NE, atd...).
* Adminem tohoto fóra je Standa. Moderátoři: Brouček, Vendys.
1. Obecné :  Technická poradna   názory, rady, dotazy 
Aktuální stránka: 8 z 16
A kola se kroutí dál ...
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 03.03.2010 21:11

A kola se kroutí dál ... Škoda Octavia TDi combi, r.v. 2003, stříbrná met., Climatronic, ABS, ESP, el. okna, alu, PC, cena 103.000 Kč. Pardubický kraj. Tel. 737 805 467 ... [www.annonce.cz] ... a bude Radku i servisní kniha?

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: colombo (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 17:36

Možná by bylo docela zábavný mu na nějakej inzerát odpovědět, domluvit si s ním schůzku a sejít se s ním. A to aspoň 20 podvedenejch a "vysvětlit mu to polopaticky", že takhle prostě podnikat nebude a pro ty, kterejm dluží, z něj rovnou vyklepat i prachysmiling smiley)) Asi by pěkně koukal.

RColombo objevil Ameriku ... grinning smiley
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 04.03.2010 23:50

Já tohle zkusil třikrát a ani jednou mi to nevyšlo. Nejblíž jsem se k němu dostal na asi dva metry a stejně jsem ho po čtvrt roce nepoznal. Při třetím pokusu už jsem měl nachystanou ale i variantu Bé, Cé, ..atd, když už jsem jel zase přes půl republiky do Pardubic. vrátil jsem se s penězma.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: colombo objevitel:) (IP zapsáno)
Datum: 06.03.2010 07:42

A včem byl problém, že ti to nevyšlo? Ty´s za ním jel sám nebo sis někoho vzal, aby se s ním sešel?

A konečně jedna i sesrvisní knihou...
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 10.03.2010 19:06

Škoda Octavia TDi combi 81kW, r.v. 1998, stříbrná met., Climatronic, el. okna, ABS, 210.000km, servisní kniha Škoda, cena 49.500 Kč. Tel.737805467 ... [www.annonce.cz]

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Hamoun (IP zapsáno)
Datum: 13.03.2010 15:29

Chlapi pozor na Datojiko ,jsou to větší podvodníci než p. Trnka.
Jak jste mi radili podal jsem na ně trestní oznámení.Dokonce se mi sms Datojiko přiznalo.že dostalo mé peníze od Trnky, ale že je nemá.Sami mi navrhli splátkový kalendář, ale nic z toho vůbec nedodrželi.Jsou již opět asi měsíc k nedostižení,proto jsem podal to trestní oznámení.

A zase se budou o víkendu v Pardubicích na Chrudimské vybírat zálohy ..
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 13.03.2010 15:56

[www.annonce.cz]
Škoda Octavia TDi combi, 81kW, r. v. 1999, antracit. met., Climatronic, el. okna, ABS, 160.000km, servisní kniha Škoda, cena 64.000 Kč.... W Sharan 1.9TDi, r.v. 1999, stříbrná metalíza, najeto 180.000km, servisní knížka, 7 míst, el. okna, ABS, cena 59.000 Kč. tel 737805467

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Taky podvedený (IP zapsáno)
Datum: 14.03.2010 08:52

Jak píše Jan Bednařík, nejúčinější je zjistit a zveřejnit současnou adresu Radka Trnky. Nedávno na něj práskla jeho bývalá přítelkyně Renáta Stibůrková , že bydlel u nějaké Renaty Sádecké v Pardubicích. Taky zde nějakou dobu vybíral zálohy pod jménem Sádecký a nechával si je posílat na její účet. Ale je možné, že už bydlí zase u jiné štětky. Nevím jak je to s bytem ve Vysokém Mýtě, který má na sebe psaný jeho býv. manželka. Ta má však postavený pěkný dům také ve Vysokém Mýtě. Záměrně nepíšu adresu , protože jak tady někteří ubožáci zveřejňovali školu, kde chodí Trnkova dcera a podobné informace,tak to považuji za ubohost a sprostotu. Ona za to nemůže, že má otce parazita společnosti. Lovit je třeba podvodníka Trnku.
Trnka je gembler a většina peněz končí v hracích automatech. Ty svoje bourané šroty překupuje v bazaru u svého kamaráda Militkého www.auto-zbozi.cz . Každopádně je k zastižení v hernách a také v dílně na Crudimské, kde si nechává opravovat bouračky. I když je na něj podáno hodně trestních oznámení, tak je to nejúčinnější metoda jak uvidět peníze zpět. Protože jediná možnost pro Trnku jak nebýt odstíhán za trestný čin je zaplatit a tím pádem nejde o trestný čin, ale o podnikatelský nezdar. Na to Trnka hraje. Trvá to sice asi 3 měsíce, ale zaplatí. Kdo vám dneska půjčí bezúročně na 6-12 měsíců peníze ? Pár měsící každého tahá za nnos a slibuje a po podání trestního oznámení než se věc dostane k soudu tak zaplatí. Na tohle on hraje. Je hodně takových, kteří oznámení nepodají a spokojí se jenom s částí vrácených peněz. Zase Trnka +.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: epa (IP zapsáno)
Datum: 15.03.2010 19:34

Taky jsem v červenci podal od té doby mi , už nic nezaplatil a přesto vím ,že ostatním platil - dato - souhlas ,ma vyplej tel a meil je taky nefunkční pěkný zmrdi epa

a je to tu ... funguje
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 15.03.2010 21:14

Radku ty seš fakt dement - furt píšeš ty čárky před slovem. Pro ty co maj delší vedení .... Předchozí příspěvek "epa" je Trnka osobně. Co nám tím vlastně říká? Nepodávejte trestňák a datajiko - z takových akcí mám strach. Bojuj Rade, bojuj...

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Taky podvedený (IP zapsáno)
Datum: 16.03.2010 08:37

Také jsem si všimnul, že tu s námi Radek Trnka dopisuje. Přesně jak píšeš Jendo - má strach z trestního oznámení a z drsnějších vymahačů. Už to tu psal několikrát.
Pro ty co vám dluží, nenechávejte si od něj nic napovídat, Trnka se snaží vše jen odalovat. Pokud jste mu předali zálohu = byli jste podvedeni. Není třeba čekat ani na to až termín dodání v té jeho trotlácké smlouvě skončí. Podejte hned trestní oznámení. Radek dobře ví, že pokud nechce jít do vězení, tak musí zaplatit. Pak se sice trestní oznámení opět zamete pod stůl s tím, že šlo jen o podnikatelský nezdar. Vy ovšem budete mít všechny peníze zpět.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: ten šťastnější (IP zapsáno)
Datum: 16.03.2010 12:33

Já tomu hovadu debilnímu taky naletěl. Vyhrožoval mu trestním oznámením, vymahačema a nevím čím vším možným a nic. Pak jsem mu napsal, že jsem trestní oznámení podal a on, že to je škoda, že to chtěl doplatit. Nedalo mu to a začal smlouvat, až jsem mu řek, že jsem to ještě nepodal (i když už to bylo tejden oznámený), a když to hned doplatí, tak to nepodám. On to sežral i s naviákem a mám prachy zpátky a trestní oznámení na něj je podaný (a bylo už když jsem mu říkal, že ho na něj nepodámsmiling smiley)) Když na něj to tr. oznam dáte, tak on moc dobře ví, že to bude muset zaplatit, aby z toho vybruslil co nejlíp. Takže to všichni určitě oznamte. Vyplatí se to.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Hamoun (IP zapsáno)
Datum: 16.03.2010 21:14

Už je to zhruba měsíc,co jsem podal to trestní oznámení a nic se neděje, ani policie se neozvala,žádný výslech prostě nic.Jak dlouho tohle může všechno trvat?

to Hamoun ..
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 16.03.2010 23:10

Ono se vlastně kolem Trnky nic neděje. Nechápu jakto, že už na něm minimálně nesedí finančák, čoi a kde kdo, když už policajti nic nedělají. Já trestní podal v květnu, nezaplatil. Ty kecy typu "to je škoda že jsi podal, už ti nic nepošlu" to asi slyšeli všichni. Policie mi dodnes neráčila ani oznámit, že to třeba zastavila, či co. Takže Hamoune... nasbírej o něm info, vem si dovolenou a udělej si spolu s nějakým velkým trnkobijcem na pár dní výlet do Pardubic. Choď, mluv, ptej se ... nějak se to vyvrbí. Třeba si zavolej taxika, stav se do dílny ..

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Drobek (IP zapsáno)
Datum: 17.03.2010 21:59

Lidi,stačí se okolo sebe koukat....vrací se na svá místa a auto má taky stále stejný a jezdí sám.Tak si jen na něj počkat (nebafat!!!,aby se nemusel potom přebalitsmiling smiley))) a pak vše rád hned vrací.A ty jeho kecy,že "teď" zrovna to chtěl už vše vrátit jsou dojemné, lepší jak chodit do biáku.To je fakt k pobavení.

Tohle tam už není, ale má tam o rok mladší za stejný prachy.
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 18.03.2010 12:01

[www.annonce.cz] Škoda Octavia TDi combi 81kW, r.v. 2000, antracit. met., Climatronic, el. okna, ABS, 160.000km, servisní kniha Škoda, cena 74.000 Kč. Pardubický kraj.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Vesely (IP zapsáno)
Datum: 18.03.2010 12:32

Dobry den,
byli jsme povereni vymozenim dluzne castky z neuskutecneneho dovozu automobilu p. Radkem Trnkou rocnik 1970 z Pardubic (jinak také vystupuje pod jmeny Stibor ci Toman).
Privitame jakekoli informace o teto osobe, jejich aktivitach a pohybu. Dale privitame informace od aktualne povedenych touto osobou a naopak nam zname informace v mozne mire poskytneme.
Kontaktovat nas lze na sapsecurityinternacional@seznam.cz, nebo tel: 732569185
Privitame i informace o oddelenich PCR ktera aktualne resi podana TO ci kontakty na dane policisty.

Predem dekujeme za spolupraci. Vesely

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Vraceno (IP zapsáno)
Datum: 18.03.2010 21:01

Muzu pridat taky svou zkusenost. Byl jsem taky jednim z podvedenych, ale pana Tomana, jak se predstavil me, jsem prohledl pomerne brzy, asi tyden po uzavreni tzv. smlouvy, mimo jine take diky tomuto foru. takze jsem mu poslal ihned vypoved smlouvy mailem soucasne s pohruzkou trestnim oznamenim, pokud nevrati penize do urceneho data. Penize vratil ve dvou splatkach sice po terminu, a az po dalsi pohruzce trestnim oznamenim a vymahacskou agenturou, ale vartil. Takze si myslim, ze je opravdu potreba na nej neustale vyvijet tlak vsemi zpusoby a ze se skutecne techto veci (trestni oznameni, vymahaci...) boji.Policie je bohuzel v teto veci dle mych informaci temer necinna. Drzim palce vsem veritelum.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: darek (IP zapsáno)
Datum: 30.03.2010 21:24

vsichni tady pisete o trestnim oznameni, ale na nej vlastne trestni oznameni podat nejde z jednoho prosteho duvodu, ktery mi Policie zdelila a to ze se nejedna o spachani zadneho trestneho cinu, kdyz neplni podminky smlouvy o zprostredkovani koupe auta. tak by me zajimalo za jaky trestny cin jste na nej dokazali podat trestni oznameni??? diky za info

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: m.artty (IP zapsáno)
Datum: 30.03.2010 21:28

Já koukám, že pan Trnka by docela potřeboval dostat do huby.... a to tak, aby se nemoh 14 dní pořádně hýbat. On by si možná potom rozmyslel, jestli bude nadále vyje*ávat s lidma. A docela se divím, že nikdo ještě tohle řešení nezkusil.

-------------------------------------------------------
'86 Opel Kadett GLS 5 dv. hatchback (C18NE)
'88 Opel Kadett GSI cabrio (C20NE)
'00 Opel Omega 2,5 TD (X25DT)

Aktuální stránka: 8 z 16


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Spam prevence:
Prosím, opište tento kód. Toto opatření slouží k blokování automatických robotů, které vkládají spam (nevyžádané reklamy).
 ********  **     **   ******   ********   **     ** 
    **     ***   ***  **    **  **     **  **     ** 
    **     **** ****  **        **     **  **     ** 
    **     ** *** **  **        ********   ********* 
    **     **     **  **        **     **  **     ** 
    **     **     **  **    **  **     **  **     ** 
    **     **     **   ******   ********   **     ** 
Powered by Phorum.