www.kadett.cz    www.opelastra.cz
Než zadáte dotaz do technické poradny, ujistěte se, že jste si přečetli FAQ - ČASTO KLADENÉ DOTAZY.

* Toto fórum slouží jako technická poradna pro vozy OPEL, pro jiné příspěvky použijte debatu.
* Než se na něco zeptáte, projděte si návody a články na stránkách, nebo použijte vyhledávání tady ve fóru! Spousta problémů se zde už několikrát řešilo.
* Uvádějte u příspěvků typ auta (Astra, Kadett) a označení motoru (C16NZ,C20NE, atd...).
* Adminem tohoto fóra je Standa. Moderátoři: Brouček, Vendys.
1. Obecné :  Technická poradna   názory, rady, dotazy 
Aktuální stránka: 9 z 16
Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: colombo (IP zapsáno)
Datum: 31.03.2010 08:55

darek: to není pravda. policie je povinná přijmout jakékoliv oznámení, u kterýho je jen podezření, že moh bejt spáchanej trestnej čin nebo přestupek. tady nejde o nedodržení smluvních podmínek. nehledě k tomu, že smlouva je závazná. když auto nedoveze a nepředá v daný lhůtě, tak by peníze vrátit měl. a když je nemá, tak je jasný, že je asi použil někde jinde a to už je jasná zpronevěra. jestliže tě policajsti s tímhle oznámením vyhodili, tak si na ně můžeš stěžovat a maj to jasný nepřijetí oznámení. musíš trvat na tom, že to chceš oznámit a nenechat se odbýt. když to nebudou chtít přijmout, tak chtěj mluvit třeba s vedoucím, nebo si vem kontakt na pracovníka vnitřní kontroly a popřípadě si to nahrej na mobil, aby´s měl důkaz, že tě vyhodili.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: darek (IP zapsáno)
Datum: 31.03.2010 12:28

policajtum jsem to normalne rekl a kdyz pominu to ze on je policista a ja jsem poskozeny a bavili jsme se jako 2 normalni lidi co se potkaji na ulici tj. neoficialne, tak mi rekl, ze ja i on tam budeme ztrazet cas a stejne se nic nevyresi, protoze mi po castech posila penize zpet ze zalohy, tudiz se nejedna o trestny cin. no ale kazdopadne trnka uz mi skoro 2 roky neposlal ani korunu tak jsem to zacal resit, protoze po 3letech od podepsani smlouvy je to promlcene. spis mi zarazilo kolik lidi co tady pise na nej podalo trestni oznameni a dal uz nic, to jim policie pak nedala nejake vyjadreni??? to snad musi ne? nebo jak to je?

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: colombo (IP zapsáno)
Datum: 01.04.2010 14:32

aha, tak to jo. já myslel, že tě vyhodili. jinak bych to ale určitě chtěl asi oznámit. jde o to, že těch oznámení na něj maj hodně a i když splácí, tak se to v tom počtu (snad už přes 100 tr. oznam.) nemůže ani brát jako podnikatelskej nezdar nebo nedodržení smluvních podmínek. z toho už jasně kouká podvod nebo ta zpronevěra. ale je to na tobě. já bych to ani tak neoznamoval kvůli sobě, ale jen proto, abych tomu debiloj malinko zpříjemnil život. jde na to hloupě, každýmu, kdo to na něj oznámí vyhrožuje, že mu už splácet nebude a tím si na sebe plete pěknej bič. spíš právě těm by měl honem všechno zaplatit, aby z toho vybrusil. ale blbej jak necky, tak tvrdě do něj.

A zase se budou vybírat zálohy, tentokrát i v Praze ...
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 02.04.2010 22:58

.... [www.annonce.cz]
Škoda Octavia TDi combi 81kW, r.v. 1998, stříbrná metalíza, climatronic, el. okna, ABS, 210.000km, servisní kniha Škoda, cena 53.000 Kč. Pardubický kraj.... Ford Fiesta r. v. 2006, stříbrná metalíza, 5 dveří, 45.000km, servisní kniha, klima, el. okna, ABS, alu kola, cena 103.000 Kč a to vše na novém telu 737805467

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: nik (IP zapsáno)
Datum: 03.04.2010 03:58

Tak zdarek má zkušenost s timto volem Trnkou pozor neni to člověk jen keca a keca a jestli chcete poradit pačil jsem to z neho pul roku cca 50000Kč první splatky mi dochazeli po desetitisicich ake konci jsem myslel ze to z neho nevydoluji ale povedlo se a nezkoušejte na neho podavat tres. oznameni stejne v českych zakonech nemate šanci i když vam bude splacet 1Kč měsične ma taktika: volat volat porat ho otravovat na nekolik cisel porat s nimi hamdluje a kdyz nechce povolit tak si zavolejte do opravny a zeptejte co tam ma trnka za auta ochotně vam to zdělí a když nepovoli řeknete mu že jestli vam to dnes neposle jedete do dilny pro auto ktere tam ma když nic tak jedte a předdilnou mu zavolejte že ho jdete nakladat to určitě zabere a nepachate rtestnej čin. poslednich par korun jsem z nej pačil přes měsic kažnej druhej den sliboval ale naferovku jsem mu řekl že jestli si mysli že mu to necham je na omylu a to dost razantně taky na nej plati mu řict ze mate cestu do pardubic že se pro prachy stavite osobně dostane bobky a hned pozačatku je potřeba mu řict že vite kde v součastnosti bydli ja jsem ho nasel po celovečernim hledani a tohle jsem uplatnil jezdi převažne s octavii lahvově zelena metaliza tak lovu zdar na svini

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: trnkova noční můra (IP zapsáno)
Datum: 12.04.2010 06:21

Styl toho posledního příspěvku mně je nějakej povědomej. Každopádně tr. oznámení podávat. Na hospodařině v HK na něj dělaj velkou akci, takže všechny tr. ozámení jsou důležitý. Nevím, co si pomůžu tím, že budu celou noc lítat po Pardubicích, platit naftu a benzín ze svýho a pořád volat a telefon taky cvakat. Vyplatí se to vůbec? Blbost. Jedině tr. oznámení. Z vlastní zkušenosti vím, že to pomáhá.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Drobek (IP zapsáno)
Datum: 12.04.2010 20:12

Úplně souhlasím s předešlým příspěvkem a kdo nevěří,ať tam běží...myslím na hospodářskou kriminálku do HK,je tam toho na něho už plno-myslím schromážděných tr. oznámení.Asi policistům dlouho trvá,než udělají časovou posloupnost jeho "podnikatelských nezdarů"...,ale výsledek musí být jasný jako facka=§209 PODVOD.
Co je podvod?
Podvod
(1) Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede
někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí
podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku
škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody
až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím
věci nebo jiné majetkové hodnoty.
(2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta
bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci
1 a byl-li za takový čin v posledních třech letech
odsouzen nebo potrestán.
(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo
peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li
činem uvedeným v odstavci 1 větší škodu.
(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude
pachatel potrestán,a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované
skupiny,
b) spáchá-li takový čin jako osoba, která má zvlášť
uloženou povinnost hájit zájmy poškozeného,
c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo
za válečného stavu, za živelní pohromy nebo jiné
události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí,
veřejný pořádek nebo majetek, nebo
d) způsobí-li takovým činem značnou škodu.
(5) Odnětím svobody na pět až deset let bude pachatel
potrestán,
a) způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu
velkého rozsahu, nebo
b) spáchá-li takový čin v úmyslu umožnit nebo
usnadnit spáchání trestného činu vlastizrady
(§ 309), teroristického útoku (§ 311) nebo teroru
(§ 312).
(6) Příprava je trestná.

Co se týká způsobené škody, je zde výklad takový:Škodou nikoli nepatrnou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 5 000 Kč, škodou nikoli malou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 25 000 Kč, větší škodou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 50 000 Kč, značnou škodou se rozumí škoda dosahující částky nejméně 500 000 Kč a škodou velkého rozsahu se rozumí škoda dosahující nejméně částky 5 000 000 Kč. Těchto částek se užije obdobně pro určení výše prospěchu, nákladů k odstranění následků poškození životního prostředí a hodnoty věci nebo jiné majetkové hodnoty.

Škoda že naše právo není víc pružnější, ubylo by dalších nešťastných lidí.Ale staré české přísloví říká:Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu...

Kola se kroutí dál ...
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 20.04.2010 19:08

Škoda Octavia TDi combi 81kW, r.v. 2002, stříbrná metalíza, climatronic, el. okna, ABS, 140.000km, servisní kniha Škoda, cena 94.000 Kč. ..... Škoda Octavia TDi combi 81kW, r.v. 1998, stříbrná metalíza, Climatronic, el. okna, ABS, 210.000km, servisní kniha Škoda, cena 49.000 Kč....... VW Sharan 1.9TDi, r.v. 2001, modrá metalíza, najeto 160.000km, servisní knížka, 7 míst, el. okna, ABS, ESP, cena 119.000 Kč... Pardubický kraj a tel 737805467 .... [www.annonce.cz]

A pořád se kroutí ...
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 21.04.2010 21:54

Ford C-Max 1.6TDCi, r.v. 2006, stříbrná met., výbava Ghia Ultra, ABS, ESP, Climatronic, alu, 125.000km, servisní kniha Ford, cena 126.000 Kč.... VW Sharan 1.9TDi, r.v. 2001, modrá metalíza, najeto 160.000km, servisní knížka, 7 míst, el. okna, ABS, ESP, cena 119.000 Kč .... Ford Focus 1.6TDCi combi, r.v. 2006, ABS, ESP, Climatronic, modrá met., 128.000km, servisní kniha, alu, cena 116.000 Kč ... tel 737805467 ... některé s knihou, některé s knížkou. A Radku, napiš taky něco, ať víme že ještě dejcháš. grinning smiley

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Drobek (IP zapsáno)
Datum: 23.04.2010 11:53

Radek stále dejchá,dnes vesele kroužil v Pardubicích na Dubině v autě a s mobilem přilepeným na uchosmiling smiley))

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Malech (IP zapsáno)
Datum: 27.04.2010 22:20

Ahoj kolegove, tak je tomu rok, co me Trnka nachytal a ja mu dal zalohu na Octavii TDi.Po nekolika mesicich tahanic a dopisovani ale penize vratil.Chtelo to opravdu pevne nervy! Koukam, ze v cinnosti stale pokracuje - chci se zeptat, nestalo se vam nekomu, ze se vam po vraceni penez ozval, ze jste vam preplatil a ze poda trestni oznameni, pokud penize z preplatku nevratite? Ta drztost, to nechapu ! Kdyz uz clovek ma pokoj a je rad, ze se z toho vzpamatoval, tak on zas vola. Co s nim mam delat? Je schopnej podat nejaky trestni oznameni kvuli preplatku 2 tis. Kc???

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Gizmo_CZ (IP zapsáno)
Datum: 28.04.2010 06:55

a podepsal jsi mu něco?

.



Opel Astra F Caravan X17DTL r.v.95


Promiň jsem "chudší duchem" pomalu mě to myslí. :-)

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Malech (IP zapsáno)
Datum: 28.04.2010 08:17

Jedine, co jsem mu podepsal byla "smlouva o obstarani auta" tehda pred rokem - a od te doby pak mi jen posilal postupne penize po malych splatkach zpet.. a jelikoz to trvalo asi 5 mesicu, ja to nepocital presne a on stale posilal az poslal asi o 2 tis. vic.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Milda (IP zapsáno)
Datum: 28.04.2010 09:54

Ty dva tisíce navíc ti poslal jako náhradu nákladů spojených s tvým vymáháním dluhu, nebo je to jinak??? Určitě jste na to měli ústní dohodu. smiling smiley winking smiley

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Gizmo_CZ (IP zapsáno)
Datum: 28.04.2010 10:04

Přesně tak jak píše Milda... je to bez diskuze! Má být rád, že za tu "půjčku" co od tebe měl jsi nechtěl po něm úroky daleko vyšší!!

.



Opel Astra F Caravan X17DTL r.v.95


Promiň jsem "chudší duchem" pomalu mě to myslí. :-)

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Malech (IP zapsáno)
Datum: 28.04.2010 10:58

Jsem s nim v kontaktu, jedname o tom, tak uvidime. Kazdopadne pouceni do zivota je to hodne velky! Uz premyslim o kazdy korune, kterou utratim :-).
Co myslite, jsem jeden z mala, kterym vratil vsechny penize, nebo je nas vic?

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Hamoun (IP zapsáno)
Datum: 28.04.2010 18:12

Zdravim chlapi.
Mne konkrétně Trnka nevrátil ani korunu.Můj případ je o to složitější.že já jsem si na něj najal podstrčené Datojiko.Ůdajně moje peníze poslal přez Datojiko , ale já už jsem dál nedostal nic.Takže moje peníze perfektně propral a je z obliga.Mám pocit ,že tato akce byla předem naplánovaná a domluvená. Vec řeší policie.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 28.04.2010 20:09

mu řekni ať si pro ně přijede...a pak sem napiš kdy a kam dojede. grinning smiley

Přeplatek?
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 28.04.2010 20:56

Mě taky ve finále dal o pětikilo víc. Na trestní oznámení to v žádném případě není - kor když jsi měl ustní dohodu o tom že ti dá dvojku nahoru, stejně jako já s tím pětikilem. Koneckonců i kdyby mělo došlo na občanský spor, tak se určitě sejde spousta jeho fandů. Jinak, jo...abych nezapoměl...na facebooku jsem mu už založil fanklub - heh

Re: Přeplatek?
Autor: jojo (IP zapsáno)
Datum: 29.04.2010 06:44

Zdravím. Jak najdu ten jeho fanclub na facebooku_ Díky

Aktuální stránka: 9 z 16


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Spam prevence:
Prosím, opište tento kód. Toto opatření slouží k blokování automatických robotů, které vkládají spam (nevyžádané reklamy).
 ********   *******   **     **  **    **  ********  
 **        **     **  **     **  ***   **  **     ** 
 **               **  **     **  ****  **  **     ** 
 ******     *******   **     **  ** ** **  ********  
 **               **  **     **  **  ****  **     ** 
 **        **     **  **     **  **   ***  **     ** 
 ********   *******    *******   **    **  ********  
Powered by Phorum.