www.kadett.cz    www.opelastra.cz
Než zadáte dotaz do technické poradny, ujistěte se, že jste si přečetli FAQ - ČASTO KLADENÉ DOTAZY.

* Toto fórum slouží jako technická poradna pro vozy OPEL, pro jiné příspěvky použijte debatu.
* Než se na něco zeptáte, projděte si návody a články na stránkách, nebo použijte vyhledávání tady ve fóru! Spousta problémů se zde už několikrát řešilo.
* Uvádějte u příspěvků typ auta (Astra, Kadett) a označení motoru (C16NZ,C20NE, atd...).
* Adminem tohoto fóra je Standa. Moderátoři: Brouček, Vendys.
1. Obecné :  Technická poradna   názory, rady, dotazy 
Aktuální stránka: 11 z 16
Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: RANDY (IP zapsáno)
Datum: 06.06.2010 20:57

ZDRAVIM

DEKUJI JEN TEMHLE www STRANKAM ZE JSEM SE NESTAL TAKY JEDNIM Z PODVEDENYCH. ZVAZOVAL JSEM NAD KOUPI AUTOMOBILU OD PANA TRNKY A NEDALO MI TO A ZADAL JEHO TEL CISLO DO VYHLEDAVACE A BYL JSEM NEMILE PREKVAPEN.


JESTE JEDNOU DEKUJI TEMHLE WWW STRANKAM

za mě i za Broučka ...
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 08.06.2010 06:41

.... rádo se stalo

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Jakub H (IP zapsáno)
Datum: 15.06.2010 19:13

Zdravim všechny - TAKY SEM TOTÁLNÍ BLBEC. OCTAVIA KOMBI 1998 1,9 TDi za 48 tis Kč + 3500 za dovoz a přihlášení - kontaktní telefon : 737/805467 Pardubice. Zálohu sem dal 39 500 někdy v únoru 2010 a dodnes auto neni. Datum předání dle smlouvy 12.3.2010. Již před 3 týdny sem toho měl dost a poslal mu odstoupení od smlouvy a chtěl vrátit peníze. Odepsal, že do 3ří dnů peníze pošle, jenže nic. Zhruba po týdnu mi přišlo 8 a pak 5 tis Kč s tím, že auto již je - najivně jsem odepsal, že pro auto dojedu - opět jen lži a odklady. Dnes už sem se nasral a volal mu - nic - tak se zkusil SMS, že do čtvrtka chci mít zbývajících 26 500 na účtě, jinak podávám trestní oznámení. Proběhlo několik SMS s tím, že je v Německu a že hned ve čtvrtek nebo v pátek vše pošle - odepsal jsem, že ve čtvrtek buď peníze nebo trestní oznámení. Ve čtvrtek podávám. Nepročítal jsem všech 11 stránek této debaty - podal to oznámení už někdo - neni nějaké hromadné ? PŘIPOJÍM SE - MÁ PLNÁ PODPORA. Každopádně se mi líbí jeden z prvních příspěvků = pošlu za ním návštěvu, která mu to ručně vysvětlí.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: taky blbec (IP zapsáno)
Datum: 18.06.2010 07:51

Ahoj. Můžu ti říct jediný - rozhodně na něj to trestní oznámení podej. Už jsem byl taky u výslechu za přítomnosti jeho advokáta, takže se věci hejbou. Jen mě štve, že si ho platí z peněz, který vytáh z lidí tady na fóru. Ale celou dobu si psal nějaký sms, takže na kauze asi nebude mít moc zájem.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Detektivní Agentura (IP zapsáno)
Datum: 18.06.2010 11:22

Přatelé nabízíme Vám pomoc při jednání a vymahání pohledávek ohledně tohoto pána Trnky. Kontaktujte nás 606 307 506

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Ruda Jurák (IP zapsáno)
Datum: 19.06.2010 18:23

Ahoj všem Ruda já jsem na něj nic nepodal pote co mi kamarád ,řekl ,že to má na pol. už rok a nic se neděje!! A ani mu neposlali dopis ,do té doby než to podal mu platil aspon po 10 litrech měsíčně ,pak přestal uplně do dnes od něho nemá ani korunu , ted ho teprve teprve po roce předvolali ,má tam asi známé tak ví co a jak ,když obvolaš pár lidí na netu zjistíš ,že jim to vyplatil i do 2 tydnů.Ale nechci se ho zastávat ,mrkni na předchozí odkazy jsou ,tam lidičky co objednávku druhý den stornli a maj to doma.Tak,at to dobře dopadne také Vám Ruda Jurák ,Hatě

Rudo Juráku - alias Radku
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 20.06.2010 06:52

Příspěvek pod jménem Ruda Jurák psal sám "náš" Radek. Takže všem věřitelům doporučuji udělat úplně přesný opak toho co tan Jurák radí - vzhledem k tomu že od toho odrazuje. ............. Radku, ty jsi ale jouda, viď - furt budeš psát tu čárku před slovem, že? Asi na tebe přeci jen ty trestňáky platí. grinning smiley

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: antitrnka (IP zapsáno)
Datum: 20.06.2010 18:43

Souhlasím, že Ruda Jurák asi fakt bude opět Trnka. Jediný, co na něj platí je to trestní oznámení. Sám moc dobře ví, že když to nezpalatí, tak půjde sedět. To vím zase já moc dobře (ale on taky, proto sem pořád píše ty debilní slinty, ať to na něj lidi nepodávaj). Podávejte to, protože se věci skutečně hejbou a Trnkovi z toho rozhodně dobře nebude. Už se těším na článek v novinách, že podvodný prodejce aut dostal x let. Radku užívej svobody, dokud to jde. Podle toho, co jsem tady čet to bude i pro tebe lepší. Tady bys asi brzy přišel k úrazu.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: krup (IP zapsáno)
Datum: 24.06.2010 21:27

ahoj tak jak tak koukám trnka jede dál. Dva měsíce jsem tady nebyl od té doby mi vrátil nějaké peníze ale pořád né všechno. Ale proto tady nejsem porovnával jsen v annonci inzeráty a našel jsem několik párů stejné nabýdky jen jiné ceny koukněte samy

[www.annonce.cz]

nic bych za to nedal že je to opět on. je tam jiné číslo než používá 731 902 857 zatím jsem tam nevolal takže ověřené to nemám.
Nevíte někdo jestli opět nemění číslo?

to KRUP
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 25.06.2010 06:17

trefil jsi se....ale už jede na nových číslech.
[www.annonce.cz]
[www.annonce.cz]

a pořád se točí...

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Brouček (IP zapsáno)
Datum: 25.06.2010 06:29

jj a pořád se točí a jak to vypadá,stále se nic neděje.Jen se stále píše jak jsou někteří hloupí,když dají peníze a pak se divěj že nic nemají. Řekl bych že si z Vás dělá jen srandu.Toto téma jede skoro už 3 roky a jakej je výsledek?

Zdraví Brouček
Vectra A sedan C25XE modrá metalíza - minulost
Vectra C sedan Z18XE zelená metalíza - součastnost



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Brouček (25.06.2010 06:31)

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Fosco (IP zapsáno)
Datum: 05.07.2010 20:48

dnes jsem koupil Annonci a našel tam "podezřelý" inzerát na Ford Focus r.v. 2004, serviska, najeto 144tis, atd, same pozitiva.. tak sem volal na cislo 737805467 a mluvil s panem Radkem Trnkou (ovsem sem jeste nevedel kdo to je!) a on mi rekl ze ma ted v planu dotahnout asi 3 focuse a ze mi posle fotky at mu poslu smskou e-mailovou adresu..

Shodou nahod, sem jeste doma vlezl na internet a koukal na Octavky a nasel spoustu zajimavych (cti podezrelych) nabidek.. rikam si, no zkusim to telefoni cislo jestli to neni nejakej bazar.. a hle? vyhodilo mi to jako prvni tuhle stranku a ja se nestacim divit jak takovej zmrd muze jeste po tolika letech co tady VY vsichni pisete existovat..

takze je dostupny na cisle 737 805 467

a ja VAM vsem dekuju, ze ste me zachranili ze sparu zlocince.

Vidíš Broučku proč tahle diskuze má i po tolika letech smysl?
Autor: Bednařík Jan (IP zapsáno)
Datum: 06.07.2010 20:50

...zase jeden co blahořečí zakladatelům tohoto fora. A tobě Radku - ser na to, nachytáš někoho jinýho.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Igor Vahala (IP zapsáno)
Datum: 13.07.2010 07:21

Zdravím,
Trnkovi jsem složil v půli května tohoto roku zálohu 60 000kč. Byla to smlouva psaná na jm. technik Radek Trojan, nicméně jsem si po p. Trnkovi vyžádal doklad totožnosti, abych si jeho iniciály jako zprostředkovatele (alespoň tak se mi představil, při zdůvodnění, proč není smlouva psána na jeho jméno, i když r.č. na smlouvě bylo jeho) alespoň opsal. Peníze jsem tedy zaplatil a při podrobnějším studiu smlouvy na zpáteční cestě (nevím, proč si vždycky pořádně prostuduji smlouvy až je podepíšu apod.) začal ve mně hlodat červíček pochybnosti, že není něco v pořádku. Proto jsem hned po příjezdu domů zadal známé iniciály celé transakce na internet a div to se mnou neseklo. Trnkovi jsem tedy volal, že na základě zjištěných skutečností od celé transakce ustupuji, a že si jedu do Pardubic zpátky pro peníze. Na to se mi očividně vysmál. Zvolil jsem tedy ostřejší taktiku a Trnku jsem otravoval bezmála denně. Zjevně mu to nebylo moc příjemné, snad měl i strach, a peníze mi do dvou týdnů vrátil. Je však jasné, že mi je vrátil, protože zase někoho nachytal. Točí se totiž v bludném kruhu. Aby mohl peníze vracet, musí někoho nachytat. A upřednostňuje ty, kteří jsou neodbytní. Na druhou stranu mu nechce otevřeně vyhrožovat, protože si myslím, že p. Trnka ví moc dobře, kdy je takovéto chování právně postižitelné. Ještě jen tak pro zajímavost. Ihned, jak jsem přijeldomů z Pardubic, poté co jsem Trnkovi složil peníze, a ještě před tím, než jsem si ho vygoogloval, jsem šel na policii, ať mi p. Trnku proklepnou. Šlo mi o to, jestli neoperoval s falešnýn OP apod. Policajti po výmluvách, že to jen tak nemohou, mi ho nakonec lustrovali s konstatováním, že OP apod. na pana Trnku existuje, a že nebylahlášena jeho ztráta. Tudíž jsem byl alespoň na chvíli uspokojen, že kšeft, co jsem uzavřel, jsem uzavřel opravdu s osobou, za kterou se vydávala. Zarážející ovšem je, že mi policajti ani náznakem neřekli, že by mohl být dotyčný známým notorickým podvodníkem.

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Tomas Pirek (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 11:56

Bacha tak pan Trnka obcas vystupuje pod falešným jmenem Radek Trojan, také jsem naletěl.....teď bych prosil o radu jak z toho ven, jde o to že mi tam napsal falešný jméno..........Díky

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: ah (IP zapsáno)
Datum: 15.07.2010 19:57

Pane Igore Vahalo, muzete se mi ozvat na telefon 775 318 705? Raed bych radu, jak penize z toho darebáka vytahnout..díky

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: ah (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 19:42

Prosím ví někdo na jakém čísle ten hajzl komunikuje? Číslo 737805467 je mrtvé....nevíte jestli ještě chodí po svobodě či už už bručí? Radku pokud jsi na svobodě, tak si dělám výlet do Pardubic nebo do Mýta a nebudu sám... ale věř tomu že si tě najdu a nebudeš se stačit divit...

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: OBUSEK (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 20:37

zdravim,tAK TO VYPADA ZE JSEM TOMU CHUJOVI TAKY NALETEL,DAL JSEM TOMU HOVADU 49500KC SEPSANA SMLOUVA 2.7 2010 A AUTO MA DODAT 26.7 2010 ALE DNESKA JSEM SI CETL TODLE FORUM A VIDIM ZE BUDE PROBLE, MAM CELY NAS ROZHOVOR A UKAZKY VOZIDEL CO (VOZI) NAHRANE NA VIDEO V TELEFONU DNESKA JSEM PORVE VOLAL ABYCH ZJISTIL CO JE Z MOJIM AUTEM NA KTERE JSEM DAL ZALOHU FORD GALAXY 2002 GHIA ULTRA 112TIS A NEREAGUJE NA ZADNE TEL CO MI DAL TAK JSEM MU NAPSAL KLIDNOU SMS,ZATIM JINAK POSLEDNI TEL JE 731902857,737805467 DELAM U MESTKE POLICIE V OSTRAVE TAK TO BUDU RESIT A POCHOPITELNE NEBUDU CHTIT JEN 49500KC ...ALE MIN. JESTE O 10TIS. VICE NEBUDTE BLBI

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: psicho (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 22:11

JE VE VAZBE V HRADCI KRALOVE...

Re: Bacha na "nesolidního" dovozce: Radek Trnka - NIKA
Autor: Brouček (IP zapsáno)
Datum: 16.07.2010 22:27

pro OBUSEK : děláš pro MP,necháš se napálit a ještě se s tím chlubíš. Super cool smiley

Zdraví Brouček
Vectra A sedan C25XE modrá metalíza - minulost
Vectra C sedan Z18XE zelená metalíza - součastnost

Aktuální stránka: 11 z 16


Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Spam prevence:
Prosím, opište tento kód. Toto opatření slouží k blokování automatických robotů, které vkládají spam (nevyžádané reklamy).
 **    **   *******   **     **  **    **  **     ** 
  **  **   **     **  **     **   **  **   ***   *** 
   ****    **     **  **     **    ****    **** **** 
    **      ********  *********     **     ** *** ** 
    **            **  **     **     **     **     ** 
    **     **     **  **     **     **     **     ** 
    **      *******   **     **     **     **     ** 
Powered by Phorum.